Canada Goose outlet https://www.gasinc.nl Canada Goose jas canada goose outlet Canada Goose outlet

reclamebureau en internetbureau

Buro Selium, een compact en creatief full-service reclame- en internetbureau met een hoogwaardig netwerk van specialisten. Wij werken met een team van 20 deskundigen met elk hun eigen specifieke kennis en expertise die gericht worden ingezet op projecten.  Buro Selium, krachten gebundeld tegen de meest aantrekkelijke tarieven. Focus altijd op resultaat. Cijfers spreken.


cijfers spreken

 

Geweldige resultaten en tevreden klanten. Zo doen we dat!

Buro Selium koppelt creatieven direct aan opdrachtgevers. Korte lijnen, dichtbij het vuur en altijd één op één aan tafel met de bedenker of maker. U heeft te maken met Selim Karaman of één van de specialisten binnen zijn netwerk. Dankzij deze werkwijze worden uw opdrachten snel en goed uitgevoerd met de hoogste kostenefficiency. Opdrachten worden opgedeeld in fases. Aan het einde van iedere fase vindt een contactmoment plaats.

 

Strategie icoon design icon techniek icoon meten icoon

1. strategie

Fase waarin we zorgvuldig luisteren naar uw wensen en ideeën. Wij volgen uw verhaal, maken strategische keuzes en bouwen een plan van aanpak.

2. design

Woorden worden omgezet in slimme, frisse ideeën waarmee doelen en doelstellingen worden behaald. Middelenvrij en niet gehinderd door vastgeroest denkbeelden.

3. techniek

Nu de oplossing helder is koppelen we de ontwerpen met behulp van diverse technologieën. Na een grondige testperiode wordt uw product gelanceerd.

4. meten

We houden u op de hoogte van de voortgang van het project. We denken met u mee en komen met gepaste oplossingen. Wij staan altijd klaar om uw merk verder te ontwikkelen.

 

 

Wij zijn een netwerk van creatieve en technische superkrachten.

Een reclame- en internetbureau met een ervaren en betrouwbaar netwerk van samenwerkende communicatiespecialisten.  Van strategie tot campagne. Van mailing tot social media. Van productie tot implementatie. Van online marketing tot SEO/SEA. Van design tot copy. U betaalt alleen voor hetgeen u vraagt en ontvangt uitsluitend het beste voor uw bedrijf, afgestemd op uw budget zonder overbodige overhead.

Om onze klanten op hoog kwaliteitsniveau een breed dienstenpakket aan te bieden, zijn wij altijd geïnteresseerd in ervaren freelancers (en bedrijven) met hart voor hun vak. Lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Stuur dan een mailtje of bel even.


team1

 

Naamsbekendheid verhogen? info@buroselium.nl

© 2019 Buro Selium - Design Buro Selium |
Buro Selium
Prikkelt mensen en merken